PROGRAM ZA IZRAČUN

Izračun dolžine Želite izvedeti kako uspešno bi delovalo na vas?

NAKUP BREZ TVEGANJA

V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, vam nudimo 100% vračilo kupnine v roku 30 dni od nakupa.

Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera. V primeru resnih zdravstvenih težav, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom.

znanstvene raziskave

Znanstvene raziskave Učinkovitost dnevne uporabe tehnike raztegovanja penisa na velikost penisa

5. kongres evropske skupnost za raziskave spolnosti in impotence (ESSIR). Hamburg, Nemčija. 1. – 4. december 2002. Znanstvena raziskava objavljena v »International Journal of Impotence Research«. Colpi G.M., Martini P., Scroppo F.I., Mancini M., Castiglioni F., Bolnišnica San Paolo – Univerza Milano, Milano, Italija.

CILJ:
Cilj raziskave je bil preizkusiti tehniko po principu vlečenja in ugotoviti ali je fizioterapevtski raztegovalnik penisa res učinkovit.

RAZISKAVA:
V raziskavi je sodelovalo devet zdravih moških (med 26 in 42 leti). Začetna dolžina penisa je bila 12 cm (8,1 do 15,4 cm). Napravo so uporabljali najmanj 6 ur dnevno v časovnem obdobju vsaj 4 mesece.

REZULTATI:
Pri vseh pacientih je bilo povečanje proporcionalno času uporabe naprave. Po 4 mesecih uporabe je bilo povprečno povečanje penisa 1,8 cm (med 0,5 in 3,1 cm). Povprečna dnevna uporaba je bila 6,5 ur. Pri tem ni bilo nobenih stranskih učinkov!

ZAKLJUČEK:
Podatki so pokazali, da je terapija z raztegovalnikom penisa zelo učinkovita metoda za povečanje penisa.